logo

Marketing

Marketing i prodaja mlađi su brat i njegova starija sestra. Nekad se svađaju, ali na kraju znaju da ne mogu jedan bez drugoga. Ulaganje u marketing omogućava da nas potrošači prepoznaju i zavole te da rastemo i ostvarujemo svoje poslovne ciljeve.

Istraživanje tržišta

Ako u dušu ne znamo one koji kupuju ili bi mogli kupovati naše proizvode, onda ne znamo ništa. Možda je još uvijek najbolja metoda da satima stojimo ispred polica iz naše kategorije proizvoda i promatramo ponašanje kupaca? Bez trošenja ogromnih resursa puno toga možemo saznati i korištenjem besplatnih digitalnih alata za analizu web stranica te analizirati komunikaciju i učinak oglašavanja na društvenim mrežama.

Više

Strategija

Mala i srednja poduzeća najčešće nemaju planirano marketinško djelovanje jer najviše vremena posvećuju proizvodnji, a tek djelomično prodaji i distribuciji. Planski pristup marketingu osigurava dugoročni rast. Prilikom strateškog marketinškog promišljanja u obzir treba uzeti ciljne skupine za plasman proizvoda i marketinških poruka,  analizu trenutnog stanja...

Više

Dizajn

Vizualni aspekt komunikacije najbitniji je za donošenje odluke o prvoj kupnji proizvoda, a nakon prve kupnje, za održavanje pozitivne percepcije o brendu. Istovremeno, uslijed limitiranih budžeta dizajnu se kod malih i srednjih poduzeća najčešće pridaje malo ili nimalo pažnje. Budući da svi volimo ono što je lijepo i simetrično,  dobro je postepeno popravljati vizualne standarde.

Više

Copywriting

Riječi su zvučne, riječi su moćne i riječi moraju biti istinite. Nastojimo pisati jezikom koji koriste ciljne skupine naših klijenata. Uvijek pišemo istinu o proizvodima i njihovim ključnim obilježjima, a uz malo papra, soli, šećera i pjesničkih figura, dajemo šansu da kupci lakše zapamte naše poruke i povežu ih upravo s nama.

Više

Upravljanje brendovima

Upravljanje brendovima je poput brige o vlastitoj djeci. Vrlo je bitno na koji se način brendovi razvijaju, jesu li zdravi (kvalitetni), jesmo li s njima proveli dovoljno vremena u fazi odrastanja, odgovoramo li i dalje na svako pitanje potrošača, u kojem su društvu (kako su pozicionirani) i može li ih se naći na dovoljno polica. Svaka faza razvoja i odrastanja ima svoju logiku i mehanizme koje je potrebno primijeniti.

Više

Marketinški odjel to go

Marketinški odjel to go, jedna je od naših najtraženijih usluga. Provodimo definiranu marketinšku strategiju, koordiniramo produkciju materijala s tiskarama, medijski zakup, štitimo žigove, dizajniramo, povezujemo se s utjecajnim osobama koje mogu promovirati vaš brend, izrađujemo video spotove, pišemo tekstove o brendovima, komuniciramo online s potrošačima.

Više

Izrada promotivnih materijala

Izrada promotivnih materijala za unaprjeđenje prodaje s naše strane, ostavlja vam više vremena za strateško prodajno ili marketinško promišljanje.  Brinemo o dizajnu i izradi kataloga, plakata, letaka, vizitki ili drugih kreativnijih oblika tiskanih materijala. I da, bit će gotovi na vrijeme.

Više

Razvoj proizvoda

Razvoj proizvoda naša je najveća strast. Baš kao što nema veće radosti od stvaranja novog života, nema boljeg od nove ideje za proizvod, davanja imena proizvodu, određivanja kvalitete proizvoda, njegove težine, definiranja stila oblačenja proizvoda (dizajn i ambalaža), borbe za poziciju na policama kako bi što više kupaca uočilo našu buduću zvijezdu, prvog zaljubljivanja u proizvod od strane potrošača, kupaca i trgovaca.

Više

Organizacija događanja

Organizacija događanja omogućava da se na jednom mjestu, u relativno relaksiranom raspoloženju susretnete sa svojim ciljnim skupinama, a uz zanimljivi sadržaj prenesete ključne poruke brenda i dodatno učvrstite ili stvorite neke nove pozitivne asocijacije vezane uz brend.

Više
7

Tim

6

BRANDOVI

9

USLUGE

1000

Ideja

Tko priča o vašem proizvodu?

Marketingaši su luckasti. Imaju umjetničke duše potrebne za stvaranje dobrih priča.