logo

Projekti

LUCERA edukacije

S ciljem edukacije novih i potencijalnih poduzetnika, održali smo dvije petodnevne serije predavanja u Hrastovskom kod Ludbrega, u Centru za razvoj poduzetništva Ludbreg.

City Center IN

U shopping centru ugodnog druženja i povoljne kupovine, kojeg krasi vrhunski dizajn interijera i eksterijera smjestili su se lokalni, regionalni i europski brendovi poput New Yorkera, Deichmann, Sport Vision, dm, Techno shop, a posjetitelji shopping centra uvjerili su se da je on ujedno i vrhunska gastronomska destinacija.

Hotel Navis Orašje

Hotel Navis Orašje je sigurno jedan od najljepših hotela na rijeci Savi. Moderno uređeni boutique hotel koji svojim dizajnom interijera i eksterijera neodoljivo podsjeća na brod (lat. Navis = brod) vrlo vjerojatno postat će jedan od glavnih generatora turističke ponude u Posavini.

READY, STEADY, GO istraživanje

U sklopu projekta Ready, steady, go, proveli smo istraživanje „Mladi i poduzetništvo u Koprivničko-križevačkoj županiji“ u kojem je sudjelovalo ukupno 262 ispitanika u dobi od 17 do 29 godina.

Silver for you – srebrni nakit za Vas!

Silver for you, srebrni nakit za vas, na tržištu blista već osam godina. Možete ga pronaći na 25 prodajnih mjesta širom Hrvatske.

Dergez pekara i trgovine

Dergez pekara, osnovana je u Podravskim Sesvetama 1997. godine te su od tada Dergez pekarski proizvodi počeli prirastati srcu Podravaca.

Robin trgovina – vaša trgovina!

Robin d.o.o. obiteljsko je poduzeće iz Križevaca osnovano 2000. godine, ali s bogatom trgovačkom tradicijom još od 1988. godine.

The Sri Lankan Curry Bowl

Probajte okuse i najbolja jela iz šrilankanske kuhinje u centru Zagreba.

Obiteljsko Imanje Kapronca

Video u kojem je Vrhovski tim napisao scenarij, producirao video, napravio autorsku glazbu i sve kadrove te naravno napravio spretnu montažu, prikazan je u 2018. na poznatom Sial sajmu u Parizu te na sajmu obiteljskih gospodarstava u Londonu. Zanimljivo je da su svi glumci iz ove video priče članovi obitelji Pavlic, od bake Senke pa do unuka Dominika.

Charm Silver – You are Charming

Ponosni smo što povrh svakodnevih marketinških zadataka koje obavljamo za klijenta, možemo reći da sudjelujemo u kreiranju strategije, razvoju kolekcija i svim ostalim aktivnostima bitnim za kvalitetno upravljanje brendom. Be charming, wear Charm Silver.

Žuti list – domaći ajvar iz Vranja

Na krajnjem jugu Srbije, vrlo blizu granice s Makedonijom, smjestilo se Vranje, grad s najvećim brojem sunčanih dana u Srbiji. Tamo gdje ima sunca ima i dobre paprike, a to najbolje zna obitelj Tasić. Po detaljnom briefu klijenta, vjerujemo kako smo uspjeli dočarati atmosferu s proplanaka Vranja gdje rastu sočne paprike te izraditi autentičnu etiketu i logotip.

IT Bootcamp

U sklopu programa Poduzetništvo za sve 2, imali smo priliku biti mentori polaznicima programa, mladim i trenutno nazaposlenim osobama, koje su u trajanju dvanaest tjedana slušali radionice iz područja poduzetništva, marketinga, komunikacije i programiranja.