logo

Prodaja

Na kraju dana, najbitnije je prodati. Od prodaje se živi i ukoliko prihodi rastu, raspoloženje unutar poduzeća je puno bolje, veća je spremnost za ulaganje u razvoj što osigurava daljnji rast.

Posredovanje

Ako imate proizvod koji je potrebno plasirati u regionalne maloprodajne sustave ili pak lokalne maloprodaje, zbog dugogodišnjeg rada u industriji i dobrih odnosa, u mogućnosti smo vas spojiti s ključnim accountima za pojedina područja i na potencijalno obostranu korist, vlasnika trgovačkih poduzeća i vas, istražiti uvjete za početni plasman vaših proizvoda.

Više

Prodajni odjel to go

Prodajni odjel to go, jedna je od naših najtraženijih usluga. Polazeći od ciljeva poduzeća, planiramo prodaju na godišnjoj razini, predlažemo korake za ostvarenje prodajnih planova i koordiniramo članove vašeg prodajnog tima te u konačnici zajednički odgovaramo za prodajni rezultat.

Više

Strategija

Strategija prodaje snažno se naslanja na same proizvode u asortimanu, trenutnu percepciju proizvoda u očima trgovaca i kupaca, željeno (cjenovno) pozicioniranje, način distribucije, proizvodne kapacitete, veličinu prodajnog tima, situaciju u kojoj se nalazi kategorija proizvoda, konkurenciju i još mnogo toga. Da bismo zajednički postavili efikasnu prodajnu strategiju moramo dobro poznavati trenutno stanje unutar poduzeća i samu industriju, a mislimo da najbolje poznajemo industriju prehrane i pića te funkcioniranje lokalnih maloprodajnih poduzeća.

Više
130

Prihod klijenata (mil. kn)

12

Rast prihoda klijenata %

5

Broj klijenata

361

Tim

Imate li želju biti najbolji?

Bitno je imati visok, ali dohvatjiv cilj. I biti bolji svaki dan.