logo

Valent Vrhovski

Diplomirao sam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, 1977. godine i od tada predano radim na brojnim markama na tržištu prehrane i pića u regiji, konstanto unoseći inovacije na tržište, a samim time i stvaralački nemir u redove konkurencije. Osim Tihane, Ivana i Jasenke, punopravni članovi moje obitelji su piva Kaj i Pan, NK Slaven Belupo te prirodna izvorska voda Studena kojoj sam u fazi odrastanja posvetio posebnu pažnju. Volim misliti kako sam nepobjediv u nekim kartaškim igrama, a još više kad klijenti s kojima surađujem vjeruju u pobjedu na tržištu.

Volim poeziju

«Kralj, magarac i ja umrijet ćemo danas poslijepodne. Kralj od dosade, magarac od gladi, a ja od ljubavi u proljeće» Prevert. Još od srednje škole volim pisati i recitirati poeziju. Kasnije sam s poezije prešao na kraću formu. «Mislim, dakle pijem Studenu», Marodi «Više od priloga», «KAJ buš ti bum i ja», «Pivo PAN svaki dan», samo su neke od marketinških rečenica u čijem sam stvaranju sudjelovao tijekom karijere.

Volim pobjeđivati

Stvarno ne volim gubiti. Najmanje na kartama. Upuštam se i u borbe poput one epske Davida i Golijata. Da bismo pobijedili na tržištu potrebno je znanje, brza reakcija i uporan tim. Bez motiviranog tima nema uspjeha.

Volim nove okuse

Prehrambeni proizvodi najveću vrijednost imaju upravo u specifičnim okusima. Volim testirati okuse sokova, piva, vina, suhomesnatih te pekarskih proizvoda i unaprjeđivati ih. Sam proizvodim ljekovite čajeve i macerirane voćne rakije.

Volim dinamiku

Ne volim dugo biti na jednom mjestu. Puno sam u autu i na telefonu. Volim poticati promjene, a za to je potrebna visoka razina energije i volje.

Proučavam ljekovito bilje

Baš kao što volimo poznavati ponašanje potrošača i konkurencije, dobro je znati i kakav učinak ima određena biljka unesena u organizam kroz čajne napitke. Pravi čaj je kao prava kampanja, može ozdraviti vaše tijelo (brend).

Volim čitati

Kažu da si ono, što čitaš. A ja sam onda svašta jer čitam puno. Dobra biografija, poezija, knjiga s receptima, pravi su odmor i inspiracija. Jutro započinjem listanjem portala, a večer završavam uz knjigu.

Analitika88%

Pregovaranje80%

Strategija75%

Čajevi60%

Digitalni marketing30%