logo

Maloprodaja

Prodajna mjesta su krajnja mjesta susreta potrošača s asortimanom proizvoda, našom poslovnom filozofijom i našim zaposlenicima. Vrlo je važan prvi dojam, ali i percipirana kvaliteta proizvoda i usluge koja će osigurati ponovljene kupnje.

Posredovanje

Ako imate dobar proizvod i mislite da bi na njemu trgovci mogli zaraditi više od konkurentskog proizvoda ili bi se mogao količinski prodavati više, svakako nam se javite. Osim toga, ako imate lokalni proizvod, a mislite da ima potencijal za povećanje plasmana kroz lokalna i regionalna maloprodajna poduzeća, zajednički možemo pokušati osigurati pretpostavke da se nađe na što više polica.

Više

Upravljanje prodajnim prostorom

Baš kao što postoje zakoni fizike, postoje i pravila u maloprodaji, temeljena na istraživanjima, kojih se dobro držati jer dokazano povećavaju prodaju. Način na koji se izlaže roba u zonama vidljivosti, raspored kategorija unutar samog prodajnog mjesta, osvjetljenost, utjecaj glazbe i mirisa, svježina artikala samo su neki od elemenata koji mogu osigurati rast prodaje.

Više

Pregovaranje

Kupci sve više traže jeftine proizvode zadovoljavajuće kvalitete. Sve više kupuju artikle po posebnim akcijskim cijenama ili privatne marke. Za maloprodajne lance za koje radimo nastojimo osigurati najpovoljnije uvjete s dobavljačima te na osnovu podataka procjeniti koje proizvode je dobro ulistati, a koje izlistati s prodajnih mjesta. Osim toga, dogovaramo posebne uvjete vezane uz realizaciju planiranih količina te načine na koje će pojedini proizvodi biti izloženi i predstavljeni kupcima.

Više

Treninzi

Motivirano i stručno prodajno osoblje zaslužno je za barem 20% cjelokupne prodaje u trgovinama. Osim lokacije i koncepta trgovine, zaposlenici su najbitniji za sveukupni dojam i razlog za čest povratak u najdražu trgovinu. Kroz prodajne treninge koje simuliraju stvarne situacije u trgovinama, upoznajemo zaposlenike s najboljim načinima komunikacije s potrošačima te nastojimo unaprijediti maloprodajne procese.

Više
72

Trgovine

95

Prihod klijenata (mil. kn/god)

23

Rast prihoda klijenata %

4

Broj klijenata

Lokacija je ključ dobre prodaje?

Tu su i prodavači, unutarnje uređenje, širina asortimana i povoljne cijene.