logo

Ivan Vrhovski

Magistrirao sam marketing na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Nakon organizacije događanja i izvršavanja integriranih projekata u PR agenciji Komunikacijski laboratorij, zainteresirao me digitalni marketing. Najviše vremena provodim istražujući konkurenciju i potrošače, putem Google Analytics i Facebook Insightsa te kreirajući efikasne komunikacijske kampanje. Ostatak vremena provodim osmišljavajući autorske projekte poduzeća.

Volim stvarati

Da bi se pojedinac dobro osjećao, naprosto mora stvarati. Bilo da se radi o online kampanjama, web stranicama, pisanju tesktova ili pjesama, kuhanju ručka, restauraciji starog namještaja, lijepo je raditi nove stvari. To pobuđuje kreativnost.

Volim analizirati

Sve mora imati svoje zato. Barem mislim tako. Digitalni alati za analizu podataka stoga me vesele.

Volim glazbu

Glazba i kava početak su svakog produktivnog radnog dana, ali i izvor pojačavanja emocija potrebnih za kreiranje komunikacijskih kampanja. Glazba je dinamična i pokreće nas. Kada ne radim, pjevam i sviram te uživam u energiji i pokretima novih i starih majstora glazbene scene.

Volim ono što je lijepo

Kažu da svi volimo simetriju te su nam ljepši ljudi koji imaju bolje simetrično lice i tijelo. Na isti način promatramo i brendove. Vizualna profinjenost podiže vrijednost brendova.

Volim talentirane pojedince

Za uspjeh projekta potreban je izuzetan napor cijelog tima. Bilo kako bilo, bez iznimnog talenta i najveći napori donijet će prosječan rezultat. Talenti su rijetki i  treba ih cijeniti.

Digitalni marketing60%

Analitika68%

Pregovaranje45%

Komunikativnost75%

Pjevanje66%