logo

Digitalni marketing

Digitalni marketing je čudo. Omogućuje ono što prije nije bilo moguće. U realnom vremenu možemo komunicirati s korisnicima interneta iz cijelog svijeta, brzo prilagođavati komunikaciju, prenositi baš sve ključne poruke brendova, a znati na što smo točno potrošili novac.

Web dizajn

Dobra web stranica je temelj za digitalni marketing. Marketinške aktivnosti koje se provode na internetu (npr. slanje newslettera, Google oglašavanje, onlline PR, Facebook objave) usmjeravaju se na web stranicu kako bismo potrošače informirali o novoj ponudi, prodajnim mjestima, promotivnim ponudama, mogućnostima online kupovine i drugome.

Više

Digitalna strategija

Kada zajednički utvrdimo koje sve ciljne skupine možemo zahvatiti digitalnim marketingom, definirat ćemo koje kanale koristiti, kada, koje teme ćemo komunicirati i koliko resursa nam je potrebno da postignemo postavljene ciljeve komunikacije. Ključno je da osiguramo kontinuitet komunikacije i definiramo procese stvaranja sadržaja.

Više

Društvene mreže

Potrošači između 13-40 godina svakodnevno koriste društvene mreže.  Kada ne pretražuju informacije na Googleu, najmlađi najviše koriste Instagram, nešto stariji dominantno Facebook, a svi slušaju glazbu na YouTubeu. Poruke na ovim društvenim mrežama moraju biti prilagođene (kraće i zabavne, a ne samo informativne) te putem njih možemo ciljano komunicirati.

Više

Internetsko oglašavanje

Internetsko oglašavanje puno je zahvalnije od oglašavanja putem tradicionalnih medija (radio, TV, tisak) jer je mjerljivije te imamo kontrolu nad troškovima, ali još bitnije, u podacima za analizu kampanja poput Google Analytics i Facebook Insights, lako doznajemo koliko im je godina i kojeg su spola korisnici zainteresirani za naš brend, koji su im interesi i drugo.

Više

E-mail marketing

E-mail marketing za neke je brendove vrlo zahvalan komunikacijski alat. Ako je vaša ciljna skupina sklona informiranju putem e-maila, napravit ćemo vizualno atraktivan i sadržajem koristan newsletter koji će rado čitati i kojeg ćemo redovno slati. Za slanje marketinških mailova koristimo besplatan Mailchimp servis koji nam omogućava da vidimo koji su dijelovi sadržaja najzanimljiviji našim korisnicima te na taj način kontinuirano prilagođavamo sadržaj.

Više

Online PR

Online PR tj. digitalni odnosi s javnostima malo su remek djelo u kojima korisnicima obogaćujemo iskustvo korištenja interneta, zabavljamo ih i informiramo, a istovremeno neobvezno plasiramo poruke bitne našim klijentima i usmjeravamo korisnike na kanale komunikacije klijenta.

Više

Video produkcija

Bilo bi izazovno kreirati emitirati kratak i besplatan oglas do pet sekundi na YouTubeu, zar ne? I vaši potrošači na YouTubeu slušaju svoje omiljene izvođače, gledaju kako pripremiti složenije jelo te impresionirati curu i društvo ili pak kako je moguće samostalno izraditi šalicu za kavu s natpisom. Osim toga, na vlastitim profilima na društvenim mrežama dijele svoje fotografije i video...

Video

Fotografiranje proizvoda

Tko još uvijek čita dugačke ili kratke tekstove? Vjerojatno ni vi nemate strpljenja čitati opis ove usluge. Za oko vam je zapela fotografija i već ste odlutali u zamišljeni studio te radite vizuale za novu kampanju za vaš brend. Kvalitetno producirane fotografije i video, čine razliku među brendovima.

Foto
7

WEB STRANICA

571

Objava

66.850

Fanova

100

ANALIZA %

Tehnologija je brža od nas.

Vaši potrošači i konkurencija su online svaki dan. Vi?