logo

14 razloga zašto ga volim

Orient Silver

14 razloga zašto ga volim, dvotjedna je online kampanja koju smo proveli za brend Orient Silver ususret Valentinovu.

Kampanja je bila okrenuta slatkim i pomalo nemogućim situacijama u kojima muškarci za svoje najdraže cure i supruge rade lude stvari zbog kojih se one podsjećaju zašto ih vole.
Nakon bloga 1. veljače, u kojem je zaljubljena blogerica promišljala o ljubavi, krenulo je odbrojavanje do Valentinova. Svakodnevno je objavljen po jedan razlog Zašto volimo muškarce, a petog dana zaljubljenih objava, došao je na red i zaljubljeni nagradni natječaj u kojem su djevojke opisale što je najromantičnije što je njihov muškarac učinio za njih. Najraomantičniji je bio dečko Anreje Krejči koji je prepoznao njenu ljubav prema čokoladi, što mu je donijelo Kind gentleman sat iz Orient Silver asortimana satova.

Inspiraciju za koncept kampanje pronašli smo u filmu 10 razloga zašto te mrzim (adaptaciji Shakespeareova djela Ukroćena goropadnica), teen komediji s Heath Ledgerom, koja na iskren način opisuje ljubav i što ona doista jest.

Istovremeno uz kampanju 14 razloga zašto ga volim, muškarci su putem Facebook i Instagram oglasa te plakata na Orient Silver prodajnim mjestima dobili poruku kako njihova draga voli srebro (Pssst…ona voli srebro).

Broj fanova za Facebook fan stranici u dvotjednom razdoblju porastao je za 12%, kampanjom je dosegnuto više od 200.000 korisnika, a utrostručio se i broj pregleda najsjajnijeg web shopa, Orient Silver.