logo

Mate Milas

Magistar sam ekonomije koju sam završio na Ekonomskom fakultetu u Zagreb, smjer trgovina. Trenutno produbljujem svoje znanje iz područja marketinga, kroz niz operativnih zadataka, u području stvaranja sadržaja, komunikacije, oglašavanja te izvršavajući accountske poslove. Najviše me zanimaju maloprodaja, internetska trgovina, razvoj poslovnih procesa i cirkularna ekonomija.

Volim učiti

Treba uložiti što je moguće više vremena usavršavajući vještine i prikupljati dragocjeno iskustvo. Treba raditi sa srcem ili je bolje uopće ne raditi!

Volim stvarati

Bez stvaranja i kreiranja novih stvari, svijet oko nas bio bi monoton i statičan. U svakom trenutku u našoj se okolini odvijaju razne promjene, na nama je da potaknemo što više onih dobrih i pozitivnih.

Volim sport

U zdravom tijelu, zdrav duh! Cijeli život proveo sam baveći se sportom, koji je odličan alat za jačanje tijela i uma te može pomoći u formiranju dobrih navika i karaktera.

Volim liderstvo

Bez lidera nema napretka i inovacija. Pojedinci s velikim idejama koji neprestano inspiriraju okolinu i unose pozitivnu energiju u projekte, bliže su ostvarenju ciljeva koji mogu utjecati na boljitak velikog broja ljudi.

Volim život

Svatko od nas nosi više specifičnih osobina i vještina! Svi smo slični, a opet tako različiti. Širenjem različitosti, svatko od nas dijeli dio sebe i upotpunjuje živote drugih.

Komunikativnost63%

Odgovornost 85%

Digitalni marketing35%

Operativnost 60%

Sport78%