logo

Marketing junior – studentska praksa

Pozdrav kolegice/kolego.

Želiš li za vrijeme studiranja, steći dodatno iskustvo u području marketinga i komunikacija i iz prve ruke vidjeti bi li poduzeće poput našeg bilo idealno radno mjesto za tebe u budućnosti?

Kontinuirano primamo studente na studentsku praksu.

U ovom trenutku radio/la bi na pomoćnim poslovima na ovim brandovima:

Silver for you / Charm Silver

Robin trgovine / Curry Bowl

Google Analytics job

Javi nam se mailom na ivan@vrhovski.com i u naslov maila napiši svoje ime i prezime i Marketing junior. Ne trebaš nužno poslati motivacijsko pismo, ali nam pošalji CV. Odgovorit ćemo ti u roku sat vremena i poslati ti fora zadatak. Nakon što riješiš zadatak, a mi ga pregledamo, čujemo se Messengerom. Ako si najbolji(a) krećeš odmah na praksu ili ćemo se dogovoriti kada ti najbolje odgovara da odradiš praksu. Minimalno trajanje prakse je mjesec dana, pri čemu prosječno dnevno trebaš raditi do četiri sata.

Možeš raditi kod nas u Poduzetničkom inkubatoru u Koprivnici, ali i ne moraš (možeš raditi iz omiljenog kafića, iz knjižnice tvog fakulteta ili od kuće). Niti mi ne volimo biti na jednom mjestu. Ionako većinu vremena radimo bez da se međusobno vidimo. Zato nam se javi. Ajde.

Ako postaneš nova članica/član tima, častimo te cijeli tjedan kavom ili idemo na pivo!

Mi ćemo ti prenijeti sve što znamo i što te zanima i platiti ti studentsku praksu, a ti nas razveseli željom za učenjem i odgovornošću.

Ako se jedni drugima svidimo i radimo dobro, postoji velika mogućnost da u budućnosti budeš član/ica tim trajno. Zauvijek! ;)

Odgovornost82%

Timski rad72%

Želja za učenjem92%

Ljubav prema komunikaciji88%

Temeljitost88%